Salaatti Fileesuikaleilla, hedelmillä ja kikherneillä

4 servings Serving
10 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Fileesuikaleita
100 g cashew-pähkinöitä (tai puolet cashew- ja puolet pekaanipähkinöitä)
1 syöntikypsä mango
1 syöntikypsä avocado
150 g pinaatinlehtiä
300 g tuoretta ananasta
200 g kikherneitä (tölkissä)
100 g granaattiomenaa
30 ml sitruunamehua
3 rkl kasvipohjaista öljyä
2 rkl nestemäistä hunajaa
Jauhettua mustapippuria
Valinnainen: 1 rkl hampunsiemeniä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Paahda cashewpähkinät kuivalla paistinpannulla ja laita sivuun. Kuumenna öljy samalla paistinpannulla ja paista fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti kullanruskeiksi.

Valmista seuraavaksi salaatti. Laita pinaatinlehdet kulhoon. Puhdista hedelmät ja avokado, leikkaa kuutioiksi ja sekoita salaatin joukkoon (jätä osa kuutioista sivuun koristelua varten)

Sekoita sitruunamehu ja hunaja kastikkeeksi sekä mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaatin päälle ja annostele salaatti annoksiksi lautasille.

Jaa pähkinät, kikherneet ja fileesuikaleet salaatin päälle ja koristele granaattiomenansiemenillä (halutessasi myös hampunsiemenillä) ja muilla hedelmäpaloilla.