VEGAANINEN CHORIZOPASTASALAATTI

4 servings Serving
25 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

2 pkt eli 4 kpl Hälsans Kök Sensational Chorizo
oliiviöljyä
400 g Penne-pastaa
2 keskikokoista munakoisoa
250 g kirsikkatomaatteja
2 valkosinpulinkynttä
1 tl kuivattua oreganoa
4 rkl tuoretta ricottaa
1 nippu tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuumenna uuni (tai grilli) 220 ºC: seen. Kuutioi munakoiso noin 3 cm:n paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit.

Hienonna valkosipuli. Sekoita sitten keskenään valkosipuli, vihannekset ja pieni määrä oliiviöljyä. Lisää pippuria, suolaa ja oreganoa.

Levitä vihannekset leivinpaperille (vaihtoehtoisesti aseta vihannekset alumiiniastiaan grillattavaksi). Paahda vihanneksia uunissa tai grillillä noin 15 minuuttia.

Keitä pasta pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan. Kaada vesi pois ja ripottele päälle oliiviöljyä.

Paista makkarat paistinpannulla, pienessä määrässä öljyä tai voita, tai grillaa noin 8 minuutin ajan. Siirrä makkarat pois kun ne tuntuvat kypsiltä ja leikkaa ne sitten haluamasi kokoisiksi palasiksi.

Sekoita vihannekset ja pasta. Lisää paloitellut makkarat. Lisää halutessasi vielä suolaa, pippuria ja oliviiöljyä. Koristele ricotta-juustolla ja tuoreella basilikalla.