6b264d47dff34d41a7703f67ef273d42_GG307101.jpg

Vegaaninen chorizopastasalaatti

Serving 4 annosta
Kesto 25 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

2 pakettia Hälsans Kökin Sensational Chorizokasvismakkaroita
oliiviöljyä
400 g pennepastaa
2 keskikokoista munakoisoa
250 g kirsikkatomaatteja
2 valkosinpulinkynttä
1 tl kuivattua oreganoa
4 rkl tuoretta ricottaa
1 nippu tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Vegaaninen chorizopastasalaatti

Tämä herkullinen kasvispastasalaatti sopii erittäin hyvin esimerkiksi kesän grillailuihin tai pimeneviin syysiltoihin! Halutessasi voit korvata ricotta-juuston esimerkiksi mozzarella-juustolla.

VALMISTUS

1. Valmista kasvikset

Kuumenna uuni (tai grilli) 220 asteeseen. Kuutioi munakoiso noin 3 cm:n paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit.

2. Sekoita kasvikset

Hienonna valkosipuli. Sekoita sitten keskenään valkosipuli, vihannekset ja pieni määrä oliiviöljyä. Lisää pippuria, suolaa ja oreganoa.

3. Paahda vihannekset

Levitä vihannekset leivinpaperille (vaihtoehtoisesti aseta vihannekset alumiiniastiaan grillattavaksi). Paahda vihanneksia uunissa tai grillillä noin 15 minuuttia.

4. Keitä pasta

Keitä pasta pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan. Kaada vesi pois ja kaada päälle oliiviöljyä.

5. Paista kasvismakkarat

Paista kasvismakkarat paistinpannulla, pienessä määrässä öljyä tai voita, tai grillaa noin 8 minuutin ajan. Siirrä makkarat pois, kun ne tuntuvat kypsiltä ja leikkaa ne sitten haluamasi kokoisiksi palasiksi.

6. Koristele ja tarjoile

Sekoita vihannekset ja pasta. Lisää paloitellut makkarat. Lisää halutessasi vielä suolaa, pippuria ja oliviiöljyä. Koristele ricotta-juustolla ja tuoreella basilikalla.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
87.2 grammaa
energia
732.1 kilokaloria
rasvat
26.1 grammaa
proteiini
34.6 grammaa