Kuumenna uuni (tai grilli) 220 asteeseen. Kuutioi munakoiso noin 3 cm:n paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit.
Ainesosat
Vegaaninen chorizopastasalaatti
VALMISTUS
Hienonna valkosipuli. Sekoita sitten keskenään valkosipuli, vihannekset ja pieni määrä oliiviöljyä. Lisää pippuria, suolaa ja oreganoa.
Levitä vihannekset leivinpaperille (vaihtoehtoisesti aseta vihannekset alumiiniastiaan grillattavaksi). Paahda vihanneksia uunissa tai grillillä noin 15 minuuttia.
Keitä pasta pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan. Kaada vesi pois ja kaada päälle oliiviöljyä.
Paista kasvismakkarat paistinpannulla, pienessä määrässä öljyä tai voita, tai grillaa noin 8 minuutin ajan. Siirrä makkarat pois, kun ne tuntuvat kypsiltä ja leikkaa ne sitten haluamasi kokoisiksi palasiksi.
Sekoita vihannekset ja pasta. Lisää paloitellut makkarat. Lisää halutessasi vielä suolaa, pippuria ja oliviiöljyä. Koristele ricotta-juustolla ja tuoreella basilikalla.