526b5001485bd972a5c2c2c395e6005c_190226_GG_Pink_Sensation_Incredible_Burger.jpg

KASVISHAMPURILAINEN FENKOLILLA JA LIMEMARINOIDUILLA RETIISEILLÄ

2 servings
32 MIN
väli-

Ainesosat

1 pkt Hälsans Kök Sensational Burger
2 hampurilaisleipää
1 punasipuli
6 retiisiä
1 lime
kourallinen rucola-salaattia
kourallinen pinaatinlehtiä tai tavallista vihreää salaattia
½ fenkoli
½ omena
3 rkl majoneesia
2 rkl punajuurihummusta
suolaa
pippuria
tomaattiketsuppia
1 oksa tuoretta rakuunaa
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Leikkaa sipuli renkaiksi ja retiisi ohuiksi viipaleiksi. Laita sekä sipuli että retiisi kulhoon ja purista niihin lime. Anna marinoitua limemehussa sillä aikaa kun suoritat loput reseptin vaiheet.

Fenkolislaw omenalla: Hienonna tai raasta fenkoli ja omena. Aseta kulhoon ja sekoita 1 rkl majoneesia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Rakuunamajoneesin valmistus: Pilko rakuuna hienoksi ja sekoita se ruokalusikalliseen majoneesia.

Paista tai grillaa Hälsans Kök Sensational Burgerit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Paahda myös hampurilaisleivät grillillä tai paistinpannulla.

Aika koota hampurilaiset! Aloita paahdetun hampurilaisleivän alaosasta, levitä runsaasti punajuurihummusta. Lisää päälle pinaatin lehdet ja rakuunamajoneesia. Sitten on Sensational Burgerin vuoro! Lisää sen päälle fenkolislaw, punasipulia, retiisiä ja rucolaa. Päälimmäisen hampurilaisleivän päälle voit laittaa vielä tomaattiketsuppia ja lisää rakuunamajoneesia. Laita kansi päälle, ja voila! Hyvää ruokahalua!