KASVIS HOT DOG HAPANKAALILLA JA SUOLAKURKULLA

2 servings Serving
20 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

1 pkt Hälsans Kök Sensationl Sausage
100 g hapankaalia
2 suolakurkkua
1 punasipuli
Muutama salaatinlehti
Sinappia
2 kpl hot dog leipiä tai pientä patonkia
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Halutessasi voit keittää ensin hapankaalia noin 15 minuuttia, jotta siitä tulee pehmeämpää, mutta kypsentämätön hapankaali on myös erittäin maukasta ja rapeaa!

Viipaloi punasipuli puolirenkaiksi ja paista pienessä määrässä öljyä kunnes sipulit ovat ruskistuneet kauniisti. Leikkaa suolakurkku ja pese salaatti.

Kuumenna paistinpannu tai grilli ja kypsennä makkarat noin 8 minuutin ajan kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja kypsiä.

Leikkaa valitsemasi leipä kahtia, grillaa leipien sisäpuolet pannulla tai grillissä. Levitä leivänpuolikkaille sinappia ja lisää salaatinlehdet, makkara, hapankaali, suolakurkku ja paistetut sipulit.