KIINNITETYT KASVISFILEEPALAT MAAPÄHKINÄKASTIKKEELLA

2 servings Serving

Ainesosat

320 grammaa Hälsans Kök Fileesuikaleet
½ limenmehu
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 pieni punainen chili (tuore)
100 g maapähkinävoita
1 dl kookoskermaa
1 rkl soijaa
öljyä paistamiseen
tuoretta korianteria
200 g punakaalia (hienonnettuna)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili ja paista pienessä määrässä öljyä pannulla. Kun sipulit ovat pehmeitä, kaada muut ainesosat ja anna kastikkeen kypsyä noin 10 minuuttia. Jos haluat kastikkeesta ohuempaa, laimenna sitä hieman vedellä.

Valmistele fileepalat pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Kun fileepalojen valmistaminen on valmis, aseta palat puisiin varrastikkuihin ja tarjoile hienonnetun punakaalin päällä ja vieressä olevan maapähkinäkastikkeen kanssa. Lisää päälle hienonnettua korianteria.