Skip to main content

Grillatut kasvisfileet ja uunipaahdetut juurekset

  • 4

  • 50 - 60 Min

  • 0 kcal

Sisältää: Gluteenia

Ainekset

  • 4 Hälsans Kök Grillattua kasvisfileetä
  • 2 palsternakkaa
  • 2 punajuurta
  • 3 porkkanaa
  • 2 raitajuurta
  • 2 keltajuurta
  • 0.5 lanttu
  • 1 sitruuna
  • 1 lime
  • timjamia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • 3 dl soijaranskankermaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 tl curryjauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl kurkumaa
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja aloita pesemällä, huuhtelemalla ja kuorimalla kasvikset.
  2. Leikkaa juurekset tasakokoisiksi paloiksi ja laita uunivuokaan. Kaada päälle öljy ja sekoita juurekset hyvin. Lisää timjaminvarret ja purista päälle limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla ja laita vuoka uuniin n. 40–50 minuutiksi, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Kääntele juureksia paiston aikana.
  3. Currydippi: Sekoita kulhossa keskenään soijaranskankerma, valkosipuli, curryjauhe, paprikajauhe, kurkuma ja pippuria maun mukaan. Laita dippikulho jääkaappiin.
  4. Paista fileet pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa juuresten ja dippikastikkeen kanssa.